Image Alt

Articol

   Acțiunile Parteneriatului    8 Mituri demontate despre Tuberculoză

8 Mituri demontate despre Tuberculoză

Campania internatională lansată cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Tuberculozei este puternic orientată spre acțiune sub sloganul „Unite to End TB!” / “Uniti in lupta impotriva Tuberculozei!”. Partenerii care lucrează în domeniul controlului TB de pe tot globul au ales acest slogan dinamic și unificator, pentru mobilizarea puternică a eforturilor de advocacy la nivel înalt.

Această campanie se bazează pe obiectivele stabilite în Planul Global de Stopare a TB, foaia de parcurs pentru accelerarea impactului asupra epidemiei TB și atingerea obiectivelor Strategiei OMS “End TB”. 2017 este anul in care toți ne angajăm să strângem rândurile pentru a pune capăt Tuberculozei!

Pentru a amplifica mesajul nostru, parteneriatul StopTB România a tradus un set de materiale de campanie, pe care  sunteți liberi să le folosiți.

Cele 8 cartoline animate, cu mituri demontate despre tuberculoză, pot fi descărcate de aici. Ele sunt o resursa liberă ce poate fi folosită de oricine pentru a crește nivelul de conștientizare a problematicii tuberculozei în România și în lume.